Kırklareli Ticaret Borsası, genç girişimcilere yol gösteren, sivil toplum çalışmalarında öncü bir isim olan TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı ve Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır'ın ani vefatıyla sarsıldı. Hazır, genç girişimcilere ilham veren duruşu ve sivil toplumda aktif rol almasıyla tanınıyordu.

Borsa yetkilileri, Hazır'ın kaybının derin bir üzüntüyle karşılandığını belirterek, Hazır'ın ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dilediler. Sezai Hazır'ın genç girişimciler için bir rol model olduğu ve sivil toplumda öncü bir isim olarak tanındığı vurgulanırken, onun anısının yaşatılacağı ve katkılarının unutulmayacağı ifade edildi. Ticaret Borsası yetkilileri, Hazır'ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerini ileterek, acılarını paylaştılar.

88 yaşında üretmeye devam ediyor 88 yaşında üretmeye devam ediyor

Taziye mesajında şu ifadelere yer verildi; “Genç girişimcilere yol gösteren, sivil toplum çalışmalarında öncü, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı, Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır’ a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay