Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı

Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Yasemin Ertaş, Kırklareli Bisiklet Grubu ile kent konseyinde bir araya gelerek, kent için yapılacak etkinlikleri ve projeleri planladı. Toplantıda, sürdürülebilir ulaşım ve yaşanabilir kentler için sivil toplumun sesi olmanın ve etkin politikalar üretmenin önemi vurgulandı.

Toplantı sırasında, bisiklet grubu üyeleri, kentte bisiklet kullanımını artırmak ve sürdürülebilir ulaşım çözümleri geliştirmek amacıyla önerilerini paylaştılar. Bu işbirliği, Kırklareli'nin daha yeşil, daha güvenli ve daha sağlıklı bir şehir olma yolundaki çabalarını güçlendirecek.

Başkan Ertaş, yaptığı açıklamada, ‘’Kırklareli Bisiklet Gurubu arkadaşlarımızla kent konseyinde kentimiz için yapacağımız etkinlikleri planlamak üzere bir araya geldik. Paydaşlarımızla sürdürülebilir ulaşım ve yaşanacak kentler için sivil toplumun sesi olmak ve politikalar üretmek gerekiyor. Kırklareli Kent Konseyi Bisiklet Çalışma gurubu başkanımız Sayın Fidan Özyürek ve çalışma arkadaşlarımıza armağan ettikleri güzel ve çok anlamlı forma için teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner