Başkan Genim’den Geçmiş Olsun Ziyareti Başkan Genim’den Geçmiş Olsun Ziyareti

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından Pınarhisar'da heyecan devam ediyor. İl Genel Meclis Üyesi adayı olan Tarık Tekeş, seçim sonuçlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Tekeş, açıklamasında demokrasinin önemine vurgu yaparak, şu ifadelere yer verdi: "Çok kıymetli hemşehrilerim, Demokrasinin gereği olan bir seçimi daha geride bıraktık." İl Genel Meclis Üyesi pusulasında 896 oy alarak destek gören Tekeş, partiler üstü bir gönül ittifakı kurduklarını belirtti ve destek veren herkese teşekkür etti. Ayrıca, oy kullanmayan ancak gönüllerinde yer aldığını bildiği tüm hemşehrilerine de teşekkür etti. Tekeş, seçimde galip gelen Belediye Başkanı, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri ve Muhtarları tebrik ederek, Pınarhisar için başarılar diledi. Ayrıca, seçimlerin geçici olduğunu vurgulayarak, birlik ve dayanışmanın devam edeceğini ifade etti.

Tekeş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Çok kıymetli hemşehrilerim, Demokrasinin gereği olan bir seçimi daha geride bıraktık.

İlk adaylık sürecimde Parti gözetmeksizin gönül ittifakı kurarak İl Genel Meclis Üyesi pusulasında 896 oy ile şahsıma destek veren kıymetli hemşehrilerime müteşekkirim çok teşekkür ederim. Gönüllerinin bir köşesinde olduğunu bildiğim ama çeşitli sebepler nedeniyle oy vermeyen hemşehrileriminde canı sağ olsun.  Oy birliğimiz olmasa da gönül birliğimiz devam edecek.

Pınarhisarda beraber yaşadığımız tüm halkımızın gönlümde yeri var, hepinizi çok seviyorum. Bu seçimden galip ayrılan Belediye Başkanımız, Belediye Meclis üyelerimiz, İl Genel Meclis üyelerimiz ve Muhtarlarımızın hepsini tebrik ediyor, 5 yıl boyunca Pınarhisar’ımız için sürdürecekleri görevlerinde başarılar diliyorum. Her konuşmamda belirttiğim gibi seçimler gelip geçer, abilik, kardeşlik, dostluk,komşuluk,akrabalık devam ediyor, düğünlerimizi birlikte yapacak, cenazelerimizi birlikte kaldıracağız.  Kimsenin kalbini kırmayın, kimseye kötü davranmayın ortak sevdamız Pınarhisar'da hep birlikte yaşamaya devam ediyoruz.”

Haber: Hacı Murat Taner