AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, teşkilat içi dayanışma ve istişare çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda teşkilat mensupları ve vatandaşlar, İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Feryat Korkan tarafından misafir edildi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Okan Ünlü, teşkilat mensupları Yüksel Eser ve Erdal Ayaz ile birlikte vatandaşlar da yer aldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, teşkilat çalışmaları ve güncel konular üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı ziyaretle ilgili; “Okan Ünlü, Teşkilat Mensuplarımız Yüksel Eser, Erdal Ayaz ve Hemşehrilerimiz, İnsan Hakları Başkan Yardımcımız Feryat Korkan'ın misafiri oldular.” bilgisini verdi.

MTSK Sınav Güzergâhına İnceleme
MTSK Sınav Güzergâhına İnceleme
İçeriği Görüntüle

Ziyaret kapsamında katılımcılar arasında karşılıklı görüş alışverişi yapılırken, yerel düzeyde yürütülen çalışmalar da ele alındı. Teşkilat mensupları, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların sürdürülmesinin önemine dikkat çekti.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, teşkilat üyeleri hem vatandaşlarla bir araya gelme hem de fikir alışverişinde bulunma fırsatı buldu.

Muhabir: Haber Merkezi