Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Yasemin Ertaş, Kırklareli Bisiklet Grubu üyeleriyle bir araya gelerek kent için yapılacak etkinlikleri planladı. Toplantıda, sürdürülebilir ulaşım ve yaşanabilir kentler için sivil toplumun önemi vurgulandı. Ertaş, Bisiklet Çalışma Grubu Başkanı Fidan Özyürek ve ekibine teşekkür ettiği bir açıklama yaptı.

Ertaş, “Kırklareli Bisiklet Gurubu arkadaşlarımızla kent konseyinde kentimiz için yapacağımız etkinlikleri planlanlamak üzere bir araya geldik.Paydaşlarımızla sürdürülebilir ulaşım ve yaşanacak kentler için sivil toplumun sesi olmak ve politikalar üretmek gerekiyor. Kırklareli Kent Konseyi Bisiklet Çalışma gurubu başkanımız Sayın Fidan Özyürek ve çalışma arkadaşlarımıza armağan ettikleri güzel ve çok anlamlı forma için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Haber: Arzu Dursun Atay

Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı

Muhabir: Arzu Dursun Atay