Kırklareli Ülkü Ocakları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak amacıyla özel bir etkinlik düzenledi. İstasyon Caddesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, geleceğin mimarları olarak görülen çocuklar için çeşitli aktiviteler yapıldı.

Yoğun ilgi ve katılımın olduğu etkinlikte, çocuklar için oyunlar düzenlendi, müzik eşliğinde dans edildi ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. Ülkü Ocakları yetkilileri, etkinlik hakkında yaptıkları açıklamada, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle istasyon caddemizde geleceğimizin mimarları çocuklarımız için bir takım etkinlikler düzenledik. Yoğun ilgi alaka ve katılımları için Cumhuriyetimizin çocuklarına ve kıymetli ailelerine teşekkür ederiz." ifadelerini kullandılar.

Çocukların neşeli ve mutlu bir gün geçirmesini sağlayan etkinlik, aynı zamanda bayram coşkusunu da yaşattı. Ülkü Ocakları, geleceğin teminatı olan çocukların her zaman yanında olduğunu göstererek, onların gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Kırklareli Ülkü Ocakları, Genel Başkan Yardımcısı Aydın'ı Ağırladı Kırklareli Ülkü Ocakları, Genel Başkan Yardımcısı Aydın'ı Ağırladı

Haber: H. Murat Taner