Üsküp Belediye Meclisi, yerel seçimlerin ardından yeni döneme ilk adımını attı. Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı yönetiminde gerçekleşen toplantı bugün yapıldı. Toplantı öncesinde Belediye Başkanı Çallı, açılış konuşmasında yeni dönemin Üsküp'e, Kırklareli’ne, ülkeye ve vatandaşlara hayırlar getirmesini dileyerek, meclis üyeleriyle birlikte Üsküp'ün yararına olan çalışmalara imza atacaklarını vurguladı.

Toplantıda ele alınan gündem maddeleri karara bağlandı ve ilk meclis toplantısı sona erdi. Yeni dönemin başlamasıyla birlikte Üsküp Belediye Meclisi, ilçenin kalkınması ve gelişimi için kararlar alacak ve projeler üretecek. Bu adımlar, beldenin refahı ve halkın yaşam kalitesinin artırılması yönünde önemli bir rol oynayacak.

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: Biz hala Türkiye'yi yöneten partiyiz İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: Biz hala Türkiye'yi yöneten partiyiz

Toplantının ardından Üsküp Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Yeni Belediye Meclisimiz ilk toplantısını yaptı. Üsküp Belediye Meclisi, yerel seçimlerin ardından ilk toplantısını Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı’nın başkanlığında 13 Nisan 2024 Cumartesi günü yaptı.

Toplantı öncesinde açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanımız Halil Çallı; yeni dönemin beldemize, ilimize, ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini dileyerek, meclis çatısı altında Üsküp’ün yararına olan çalışmalara tüm meclis üyeleri ile birlikte imza atacaklarını vurguladı.

Gündem maddelerinin karara bağlanmasıyla birlikte ilk meclis toplantısı sona erdi.’’ İfadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay