Kayalı Barajı'nda Amatör Balıkçılar Denetlendi Kayalı Barajı'nda Amatör Balıkçılar Denetlendi

Üsküp Kasabası'nda, düzenlenen Yağmur ve Şükür Duası, kalabalık bir katılımla gerçekleşti. Rahmet ve bereket beklentisinin nişanesi olan bu etkinlikte, kasaba meydanında toplanan vatandaşlar, birlikte dualar etti.

Etkinlik, kasaba meydanında yapılan vaazla başladı ve ardından kılınan öğle ve yağmur duası namazıyla devam etti. Namaz sonrasında, etkinlik alanında toplanan kalabalık dualarını yükselterek ellerini semaya açtılar. Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş'in de katıldığı etkinlikte, dua öncesinde vatandaşlarla sohbet eden Müftü Eviş, ardından yağmur duasını gerçekleştirdi.

Kırklareli İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Üsküp Kasabası'nda yağmur ve şükür duası yapıldı. Birlik ve beraberliğin vesilesi, Rahmet ve bereket beklentisinin nişanesi Yağmur ve Şükür Duası kalabalık bir katılım ile Üsküp Kasabası'nda gerçekleştirildi. Kasaba meydanında yapılan vaaz, devamında kılınan öğle ve yağmur duası namazı sonrası etkinlik alanında eller semaya açıldı.  Yoğun kalabalıkla yapılan yağmur duasına il Müftüsü Yusuf Eviş'de katıldı. Dua öncesinde vatandaşlara sohbet eden Müftü Eviş, sonrasında yağmur duasını yaptı.’’ İfadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner