Kızılay’dan Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Destek Kızılay’dan Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Destek

Kırklareli Valiliği, Ramazan Bayramı dolayısıyla Vali Birol Ekici önderliğinde il sakinlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Bu kapsamda, ilimizden Filiz ailesi, valilik yetkililerince ikametlerinde ziyaret edilerek bayram sevinci paylaşıldı. Ziyaret sırasında aile fertleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirilirken, ailenin istekleri ve beklentileri dinlendi.

Vali Ekici, yapılan ziyaretlerin amacının hemşehrilerle bir araya gelerek bayram sevincini paylaşmak ve onların isteklerini doğrudan dinleyerek çözüm bulmaya katkı sağlamak olduğunu belirtti. Ayrıca, birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara ulaşma temennisinde bulunarak, bayramların huzur ve mutluluk içinde geçmesini diledi.

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ‘’Ramazan Bayramı münasebetiyle ilimiz sakinlerinden Filiz ailemizi ikametlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladık. Ailemizle sohbet ederek isteklerini dinledik. Birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara kavuşmak temennisiyle, hayırlı bayramlar.’’ İfadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner