Alt yapı çalışmalarında 2.yüzyıla ait kitâbe bulundu Alt yapı çalışmalarında 2.yüzyıla ait kitâbe bulundu

Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği (Bal-Türk), Vize İlçesi'nde ikamet eden soydaşlarla bir araya gelerek önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Erol Ateş'in açılış konuşmasıyla başlayan program, vatandaşların karşılaştığı sorunları ele alarak devam etti.

Toplantıda, soydaşların Bulgaristan'daki yaşadığı sorunlar ve beklentileri masaya yatırıldı. Soru-cevap şeklinde ilerleyen konuşmalarda, Bulgaristan'daki gelişmeler ve Avrupa Parlamentosu ile Milletvekili seçimleri hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Dernek Başkanı Erol Ateş, seçimlerin önemine vurgu yaparak, oy kullanmanın ve Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi'ne destek vermenin gerekliliğini anlattı.

Toplantı sonunda, dernek yönetimi tarafından hazırlanan el broşürleri dağıtılarak, 9 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçimler hakkında bilgilendirme yapıldı. Soydaşların ilgi ve katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Bal-Türk yönetimi, katılımcılara teşekkür ederek, Hayati Saraç'a, Mustafa Çakır'a ve Vize İlçesi'nde yaşayan tüm soydaşlara minnettarlıklarını dile getirdi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay