Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, ilçede vatandaşların toplu etkinliklerde buluştuğu Gündüz Onat Festival Alanı’nda incelemelerde bulundu. Alanın giriş kısmıyla ilgili planlamaları ekipleriyle birlikte yerinde gözden geçiren Yayla, hemşehrilerinin festivallere rahat, düzenli ve güvenli bir şekilde katılım sağlayabilmesi için tüm detayların titizlikle ele alındığını belirtti.
Başkan Yayla, festival alanının her noktasında olası ihtiyaç ve sorunların önceden değerlendirilerek çözüm odaklı planlamalar yapıldığını ifade etti. Giriş ve çıkış düzenlemelerinden güvenlik önlemlerine, kullanım kolaylığından konfora kadar birçok ayrıntının dikkate alındığını dile getirdi.
Yapılacak düzenlemelerin, festival alanını sadece güvenli değil aynı zamanda keyifli bir buluşma noktası haline getireceğini vurgulayan Yayla, hemşehrilerinin vakitlerini huzur içinde geçirebilmesi için çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini söyledi.
“Babaeskimiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diyen Yayla, belediye olarak ilçe halkının ortak kullanım alanlarını daha nitelikli hale getirmek için kararlılıkla hizmet verdiklerini kaydetti.