AK Parti Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın, yerel seçim çalışmaları kapsamında Cumhur İttifakı adayı Arif Kayık’ın programını duyurdu. Bu akşam saat 21.00’da gerçekleşecek buluşma için halkı davet eden Aydın, Köseoğulları (Çiftçiler) Kıraathanesi’nde projelerin tanıtılacağını belirtti.

Seçim koordinasyon merkezinde gerçekleşecek olan buluşmada, Arif Kayık'ın Vize için hazırladığı projelerin tanıtılacağı ifade edildi. Programa katılmak isteyen halk, saat 21.00'de Köseoğulları Kıraathanesi'nde buluşarak, adayın projelerini dinleme fırsatı bulacaklar.

AK Parti Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın, halkı bu önemli etkinlikte yanlarında görmekten büyük onur duyacaklarını ve birlikte başarıya ulaşacaklarına inandıklarını ifade etti. Aydın, yaptığı açıklamada, ‘’Bu akşam saat 21.00’da seçim koordinasyon merkezimizde buluşup Köseoğulları (Çiftçiler) Kıraathanesi’nde projelerimizi tanıtacağımız bu ziyaretimizde siz değerli halkımızı yanımızda görmekten büyük onur duyarız. Gelin, birlikte başaralım.’’ ifadelerini kullandı.

CHP’lilerden Belediye Başkanı İn’e Ziyaret CHP’lilerden Belediye Başkanı İn’e Ziyaret

Haber: H. Murat Taner