Dünya Çölyak Günü Etkinliği Gerçekleştirildi Dünya Çölyak Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

Yerel seçimler sonucunda yeniden Ahmetbey Belediye Başkanı seçilen Mustafa Altıntaş'a tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ramis Özgen, DİSK Genel-iş Trakya Şube Başkanı Caner Makasçı ve yönetim kurulu üyeleri, Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrah Yıldırım, Alternatif Medya - Trakya Dergi Editörü Erhan Baycan ve Günce Reklamevi yetkilisi Fuat Karaman, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş'ı ziyaret etti.

Altıntaş, konukların nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Ziyaretlerin, Ahmetbey'in geleceği için önemli olduğunu vurgulayan Altıntaş, iş birliği ve dayanışma içinde beldenin daha da gelişmesi için çalışacaklarını belirtti. Tebrik ziyaretlerinden dolayı konuklara teşekkürlerini ileten Altıntaş, Ahmetbey'in daha yaşanabilir bir yer olması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Başkan Altıntaş, yaptığı açıklamada, ‘’PANKOBİRLİK Yön. Kur. Başkan Vekili Sayın Ramis Özgen, DİSK Genel-iş Trakya Şube Başkanı Sayın Caner Makasçı ve yönetim kurulu üyeleri, Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Emrah Yıldırım, Alternatif Medya - Trakya Dergi Editörü Sayın Erhan Baycan ve Günce Reklamevi Sayın Fuat Karaman’a nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay