Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi, 'Yeşilay - Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması'nda büyük bir başarı elde etti. Yarışmanın Lise kategorisinde Resim dalında il birincisi olarak öne çıkan öğrenci Asya Batmaz ve danışman öğretmeni Tuncay Çakır, gösterdikleri üstün performansla adlarını duyurdular.

Yeşilay'ın sağlık ve bağımlılıkla mücadele konusundaki önemli çalışmalarından biri olan 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek' yarışması, gençleri sağlıklı yaşam ve bilinçli tüketim konularında teşvik etmek amacıyla düzenleniyor. Bu yılki yarışmada, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Asya Batmaz, resim dalında il birincisi olarak büyük bir başarı elde etti.

Ödül töreninde, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun ve Yeşilay Kırklareli Başkanı Aslı Karakahya gibi önemli isimler tarafından ödüllendirilen Asya Batmaz ve danışman öğretmeni Tuncay Çakır, başarılarıyla öne çıktılar. Bu başarı, notlarıyla değil, sanatlarıyla da adından söz ettiren genç yeteneklerin varlığını gösteriyor.

04184728 F8526B58456942668B2E905D536Ce000

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi'nin öğrencilerinin bu başarısı, sadece bireysel bir başarı değil, aynı zamanda okulun ve öğretmenlerinin başarısını da temsil ediyor. Öğrenci ve öğretmenlerinin emekleri ve çalışmaları, onları il birinciliği gibi prestijli bir ödüle taşıdı.

Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi’nin “Yeşilay - Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması il Birincisi  "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasında Lise kategorisi Resim dalında il birincisi ödülünü alan Asya Batmaz ve Danışman Öğretmenimiz Tuncay Çakır' ı tebrik ederiz. Resim kategorisi il birinciliği ödülümüzü Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın Hilal Liliyar Özefsun ve Yeşilay Kırklareli Başkanımız Sayın Aslı Karakahya 'dan aldık.  Ulusal düzeyde Kırklareli’mizi temsil eden öğrenci ve öğretmenimizin başarılarının daim olması temennilerimizle.”

Ertelenen Çocuk Şenliği Yarın Yapılacak Ertelenen Çocuk Şenliği Yarın Yapılacak

Haber: Hacı Murat Tanet