Süper Lig'deki tek yabancı teknik direktör Samsunspor’da Süper Lig'deki tek yabancı teknik direktör Samsunspor’da

Kırklareli'nin spor alanındaki başarılı temsilcilerinden biri olan Cevizköy Ortaokulu Bocce Takımı, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Yıldızlar Bocce müsabakalarında büyük bir başarı elde etti. Bu yıl hem kızlarda hem de erkeklerde il birincisi olan takım, uzun yıllardır Bocce branşında gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettiren bir okul olma özelliğini bir kez daha kanıtladı.

Kırklareli'nin Bocce sporunda öncü okullarından biri olan Cevizköy Ortaokulu'nun Bocce takımı, yoğun antrenman ve gayretlerinin meyvesini aldı. İl müsabakalarında rakiplerini geride bırakarak il birincisi olan takım, 20 Mayıs'ta Sakarya ilinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası'nda Kırklareli'ni gururla temsil edecek.

Başarılarıyla Kırklareli'nin gururu olan Cevizköy Ortaokulu Bocce takımı, bu başarının ardında büyük bir emek ve özveri olduğunu belirtiyor. Beden Eğitimi öğretmeni ve takım antrenörü ise öğrencilerini bu önemli başarılarından dolayı tebrik ederek, Türkiye Şampiyonası için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade ediyor.

Türkiye Şampiyonası öncesinde takım, yoğun bir hazırlık sürecine girecek ve Kırklareli'ni en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtiyor. Cevizköy Ortaokulu'nun bu başarısı, Kırklareli'nin spor potansiyelini ve gençler arasındaki spor kültürünü desteklemenin önemini bir kez daha ortaya koyuyor.

Haber: H. Murat Taner