Türkiye Şampiyonası Haberleri

Türkiye Şampiyonası haberleri ve güncel Türkiye Şampiyonası gelişmeleri, Türkiye Şampiyonası ile ilgili tüm video, Türkiye Şampiyonası fotoğrafları ve Türkiye Şampiyonası haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Spor

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü U-15 Takımı, başarılı bir performans sergileyerek il şampiyonluğuna ulaştı.

Spor

Muş Prof. Dr. Vahit Özmen Ortaokulu öğrencileri, Kırklareli’de düzenlenen müsabakalarda büyük bir başarı elde ederek Türkiye Şampiyonasında yarışmaya hak kazandı.

Spor

Yıldızlar Badminton Türkiye Şampiyonası'nın açılış seremonisini İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşcu'nun katılımıyla gerçekleştirdi.

Spor

Lüleburgaz Düvenciler Anadolu Lisesi öğrencisi Muhammed Umut Demircan Marmara Bölgesi U-17 Bisiklet Türkiye Şampiyonasında birinci oldu.

Spor

Cevizköy Ortaokulu’nun başarılı Bocce Takımı Kırklareli'ni Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak hazandı.

Spor

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından U-14 Türkiye Şampiyonası’nın oynanacağı iller açıklandı. Buna göre Erkekler U-14 Türkiye Basketbol Türkiye Şampiyonası 22-28 Nisan...

Spor

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Damlacık Ortaokulu'nun başarılı bir performans sergileyerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandığı haberiyle gururlandı.

Spor

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü, U-14 Türkiye Şampiyonası'nda Düzce'de Arabayatağıspor ile kritik bir maça çıkıyor.

Spor

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü'nün U-14 Takımı, Düzce'de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası 2. kademe müsabakalarında son 4'e kalmak için ter dökecek.

Gündem

Lüleburgaz Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz Atletik Futbol Takımı'nın Türkiye Şampiyonası Finalleri'ne gitme başarısını tebrik etti.

Spor

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü U-14 takımı, İstanbul Tunç Spor'u 2-0 yenerek grubunu namağlup lider tamamladı.