Kırklareli’nde hokey heyecanı başladı Kırklareli’nde hokey heyecanı başladı

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü, U-15 Ligi'nde büyük bir başarıya imza attı. Takım, grubunu namağlup şampiyon olarak tamamlarken, bu zaferde büyük pay sahibi olan isimlerden biri de gol kralı Hamza Uçak oldu.

18 maçta rakip fileleri 40 kez havalandıran Hamza Uçak, aynı zamanda 19 asistle de takıma büyük destek sağladı. Bu etkileyici performansıyla Hamza, sadece rakip takımların değil, aynı zamanda büyük kulüplerin dikkatini çekti.

Takımının şampiyonluğunda belirleyici bir rol oynayan genç yetenek, hücumdaki etkili oyunuyla taraftarların ve teknik ekibin takdirini kazandı. Attığı gollerin yanı sıra asistleriyle de takımına büyük katkı sağlayan Hamza, gelecek vadeden bir futbolcu olarak adından söz ettirmeye devam ediyor.

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada, ‘’U-15 Ligi Gol Kralı Hamza Uçak. U-15 Ligi'nde grubu namağlup şampiyon olarak tamamlayan takımımızın forveti, Uçak 18 maçta 40 gol 19 asistlik katkısı ile birçok büyük takımın dikkatini çekiyor. Hamza'yı tebrik ediyor, başarıların devamını diliyoruz.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner