Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü öğrencileri, International Friendship eTwinning projesi kapsamında Polonya'nın Olsztyn şehrinde bulunan partner okullarıyla bir araya geldi. Gdansk şehrindeki gezinin yanı sıra Olsztyn şehrinde de bir araya gelen öğrenciler, Polonya'nın zengin tarihini, kültürünü ve mimarisini keşfetme fırsatı buldular.

Gezi sırasında öğrenciler, tarihi mekanları ziyaret ederek Polonya'nın derin kültürünü daha yakından tanıma fırsatı buldular. Ayrıca, partner okullarında düzenlenen eğlenceli aktivitelerde bir araya gelen öğrenciler, birlikte vakit geçirerek dostluklarını pekiştirdiler.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Öğrencilerimiz, International Friendship eTwinning projesi kapsamında Polonya’nın Olsztyn şehrinde bulunan partner okulumuzdaki öğrenciler ile bir araya geldiler. Gdansk şehrini birlikte gezen öğrencilerimiz, Polonya’nın tarihi, kültürü, mimarisi hakkında bilgi sahibi oldular. Olsztyn’de partner okulumuzda arkadaşları ile birlikte birçok eğlenceli aktivite gerçekleştiren öğrencilerimiz hoşça vakit geçirdiler.’’ İfadelerine yer verildi.

Cihat Tamer, Lüleburgaz’da Sanatseverlerle Buluştu Cihat Tamer, Lüleburgaz’da Sanatseverlerle Buluştu

Haber: H. Murat Taner