Kırklareli Valiliği, Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Yönetim Kurulu 2024 yılı Nisan Ayı Olağan Toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantı, Vali Birol Ekici'nin başkanlığında gerçekleşti.

Toplantıya, Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut ve TRAKYAKA Yönetim Kurulu üyeleri de katılım gösterdi. Toplantıda, bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınması için atılacak adımların yanı sıra gelecek dönemde gerçekleştirilecek projeler ve yatırımlar ele alındı. Bu çerçevede, bölgenin potansiyellerinin nasıl daha etkin bir şekilde değerlendirilebileceği ve sürdürülebilir kalkınmanın nasıl sağlanabileceği üzerine stratejiler tartışıldı.

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ‘’Trakya Kalkınma Ajansı  (TRAKYAKA) Yönetim Kurulu 2024 Yılı Nisan Ayı Olağan Toplantısı, Valimiz Sn. Birol Ekici Başkanlığında Edirne Valisi Sn. Yunus Sezer, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut ve TRAKYAKA Yönetim Kurulu üyelerinin katılımlarıyla Kırklareli'nde gerçekleşti.’’ ifadeleri yer aldı.

Asfalt Onarımı ve Bakımı Devam Ediyor Asfalt Onarımı ve Bakımı Devam Ediyor

Haber: Arzu Dursun Atay