Lüleburgaz İlçe Müftülüğü, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım ile Kur'an Kursu Öğreticilerine yönelik düzenlediği nisan ayı aylık mutat toplantısını gerçekleştirdi. 17 Nisan 2024 Çarşamba günü İlçe Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya İlçe Müftüsü Sabri Demir başkanlık etti.

Toplantıda, ramazan ayı hizmetleri, cami içi ve cami dışı din hizmetleri ile Kur'an Kursu hizmetleri değerlendirildi. İlçe Müftüsü Sabri Demir, din görevlilerinin örnek şahsiyetler olması gerektiğine vurgu yaparak, kılık kıyafetlerine dikkat etmeleri gerektiğini ve her bir görevlinin yerine bırakacak bir kimse yetiştirmenin önemini dile getirdi. Toplantı, din hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde sunulması için yapılan değerlendirmelerle son buldu.

Lüleburgaz İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Nisan Ayı Aylık Mutat Toplantı gerçekleştirildi.  17.04.2024 Çarşamba günü İlçemiz Müftülüğü toplantı salonunda, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik nisan ayı aylık mutat toplantı gerçekleştirildi.

İlçe Müftümüz Sn. Sabri Demir’in başkanlığında gerçekleştirilen aylık mutat toplantıda, ramazan ayı hizmetleri, cami içi ve cami dışı din hizmetleri ile Kur’an Kursu Hizmetleri değerlendirildi. İlçe Müftümüz Sabri Demir konuşmasında; Din görevlilerimizin örnek şahsiyet olması gerektiği hal ve hareketlerine, kılık kıyafetine dikkat etmesi gerektiği, her bir görevlimizin yerine bırakacak bir kimse yetiştirmesinin elzem olduğunu dile getirdi.’’ ifadeleri yer aldı.

Şiddete Karşı Sesler Yükseltiliyor Şiddete Karşı Sesler Yükseltiliyor

Haber: Arzu Dursun Atay