Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Şen, 15-22 Nisan Turizm Haftası Etkinlikleri kapsamında bugün Kıyıköy Sahili'nde önemli bir etkinliğe imza attı. Şen, Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri ile birlikte Taş Denge Sanatı etkinliğini gerçekleştirdi.

Turizm Haftası'nın coşkusunu Kıyıköy Sahili'nde yaşayanlarla bir araya gelerek paylaşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Şen, öğrencilerle birlikte doğal malzemeler kullanarak sanatın ve turizmin buluştuğu bir etkinlik düzenledi. Taşların dengelenmesi suretiyle oluşturulan görsel şölen, bölge halkı ve ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı.

G Lh E N F W I A A5P7 W

Etkinliğe katılan Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri, doğal malzemelerle yapılan sanatın turizme olan katkısını vurgulayarak, turizmin önemini bir kez daha hatırlattılar.

Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Şen, Turizm Haftası etkinliklerinde yer alan herkese teşekkür ederken, doğa ile sanatın birleştiği bu özel etkinliğin, bölgenin turizm potansiyelini ve doğal güzelliklerini vurgulamak adına önemli bir adım olduğunu belirtti.

Ulanlı’da 23 Nisan Coşkusu Ulanlı’da 23 Nisan Coşkusu

Haber: Arzu Dursun Atay