TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, Lüleburgaz Şaban Öğünç İlkokulu'nda gerçekleştirilen bir etkinlikle okulun tüm öğretmenlerinin ve 4A sınıfının TEMA gönüllüsü olduklarını duyurdu. Okulun TEMA gönüllüsü olmasının önemine vurgu yaparak, doğa ve çevre bilincinin okulun her katmanına yayılması gerektiğini ifade etti.

"Bu kurumun çalışanları TEMA gönüllüsüdür" kurum görseli kazanan okula teşekkür eden Kocaman, bu adımın umudu yeşertmek adına önemli bir adım olduğunu belirtti. Okulun TEMA gönüllüsü olmasıyla birlikte, öğrencilere doğaya duyarlılık ve çevre koruma konularında eğitim verme fırsatının artacağını söyledi.

9055621D 5Ab8 4C52 8Ca5 42E4E6C1A9A7

Ayrıca, okulun TEMA gönüllüsü olmasının, çevre bilinci ve sürdürülebilirlik konularında toplumda farkındalık oluşturulmasına katkı sağlayacağını ifade etti. Kocaman, okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ederek, TEMA gönüllüsü olmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Kocaman, yaptığı açıklamada, ‘’Lüleburgaz Şaban Öğünç İlkokulu tüm öğretmenlerimiz ve 4A sınıfı TEMA gönüllümüz oldu. "Bu kurumun çalışanları TEMA gönüllüsüdür " kurum görselini kazanan okulumuza kocaman teşekkürler. Umut yeşertiyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Yeni başkan belediyenin borçlarını açıkladı Yeni başkan belediyenin borçlarını açıkladı

Haber: Arzu Dursun Atay