Kırklareli Valiliği, Dereköy Gümrük Kapısı'nın yeniden yapılandırılması çalışmaları kapsamında önemli bir adım attı. Gümrük sahasının TIR ve ticari araç geçişlerine de açılabilmesi için planlanan proje çalışmalarını değerlendirmek üzere bir toplantı düzenlendi. Vali Birol Ekici'nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Dereköy Gümrük Kapısı'nın yeniden yapılandırılması sürecinde izlenecek yol haritası ve uygulanacak adımlar masaya yatırıldı. Gümrük sahasının genişletilmesi ve TIR ile ticari araç geçişlerine olanak sağlayacak düzenlemeler ele alındı. Proje kapsamında yapılması planlanan çalışmaların teknik detayları ve zaman çizelgesi de toplantıda detaylı bir şekilde ele alındı.

Özer, Şube Müdürü Güven ile Görüştü Özer, Şube Müdürü Güven ile Görüştü

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ‘’Dereköy Gümrük Kapısının yeniden yapılandırılması çalışmaları kapsamında gümrük sahasının Tır ve Ticari araç geçişlerine de açılabilmesi için planlanan proje çalışmaları Değerlendirme Toplantısı; Valimiz Sn. Birol Ekici Başkanlığında gerçekleştirildi.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay