15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında "İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu ve Turizm Paydaşları Resepsiyonu" Kaya Palas Hotel’de düzenlendi. Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Şen, resepsiyona katılan Kırklareli Valisi Birol Ekıci'ye, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'a ve tüm misafirlere teşekkürlerini iletti.

15.TEMA Ekolojik Okul Unvanı İpek Anaokuluna 15.TEMA Ekolojik Okul Unvanı İpek Anaokuluna

Gerçekleştirilen resepsiyonda İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu ile turizm paydaşlarının bir araya gelerek fikir alışverişi yapması ve iş birliğini arttırması hedeflendi. Turizm Haftası etkinlikleri, Kırklareli'nin turizm alanındaki potansiyelini artırmak ve şehrin tanıtımını güçlendirmek için önemli bir platform sağladı.

Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Şen, resepsiyonun başarılı geçmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, Kırklareli'nin turizmdeki yükselen ivmesini sürdürme ve geliştirme çabalarının devam edeceğini belirtti. Şen, yaptığı açıklamada, ‘’15-22 Nisan Turizm Haftası Etkinleri kapsamında düzenlenen ''İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu ve Turizm Paydaşları Resepsiyonuna'' teşriflerinden dolayı başta Sayın Valimiz Birol Ekıci'ye, Kırklareli Belediye Başkanımız Sayın Derya Bulut'a ve tüm saygıdeğer misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner