Altıntel’den File Markete Hayırlı Olsun Ziyareti Altıntel’den File Markete Hayırlı Olsun Ziyareti

Kırklareli Valiliği, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi, seçim günü ve sonrasında alınacak tedbirleri değerlendirmek üzere "Seçim Güvenliği Toplantısı" düzenledi. Kırklareli Valisi Birol Ekici’nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Toplantıda, seçim sürecinin sorunsuz ve güvenli bir şekilde geçmesi için alınacak tedbirler ele alındı. Seçim öncesi, seçim günü ve sonrasında yaşanabilecek olası durumlara karşı hazırlıklı olmak amacıyla detaylı bir planlama yapıldı. Vali Ekici'nin liderliğinde gerçekleştirilen toplantıda, seçim güvenliğini sağlamak için polis, jandarma ve diğer ilgili kurumların iş birliği ve koordinasyonunun önemi vurgulandı.

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ‘’31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin öncesi, seçim günü ve sonrasında alınacak tedbirlere ilişkin konuların ele alındığı "Seçim Güvenliği Toplantısı" Valimiz Sn. Birol Ekici Başkanlığında ilgili kurum yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner