Yunus Derviş Kaya, Sakarya'da İkinci Oldu Yunus Derviş Kaya, Sakarya'da İkinci Oldu

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin başarılarına bir yenisinin daha eklediğini duyurdu. Kırklareli'nde düzenlenen Volo ve Bocce oyunu yarışmalarında Vize Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, büyük bir başarıya imza attı.

18-19 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen yarışmalarda, Vize Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri erkekler kategorisinde "il birincisi" olurken, kızlar kategorisinde "il ikincisi" oldu. Ayrıca, Bocce oyunu yarışmalarında da erkekler ve kızlar takımları il üçüncülüğü elde etti.

Bu önemli başarılarla ilgili olarak Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, öğrencilerin ve öğretmenlerin büyük bir gayretle çalıştıkları belirtildi. Öğrencilere ve öğretmenlere tebriklerini ileten müdürlük, Mayıs ayında Sakarya'da düzenlenecek olan bölge finallerinde mücadele edecek olan öğrencilere başarılar diledi.

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Öğrencilerimizden il dereceleri gelmeye devam ediyor. 18-19 Nisan tarihlerinde Kırklareli'nde yapılan Volo oyunu yarışmalarında Vize Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri erkeklerde "il birincisi" , kızlarda "il ikincisi", Bocce oyunu yarışmalarında Vize Anadolu İmam Hatip Lisesi erkekler takımı "il üçüncüsü" ve kızlar takımı da "il üçüncüsü" olarak il finallerinden kupa ve madalyalarla döndüler.   Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder Mayıs ayında Sakarya'da gerçekleştirilecek olan bölge finallerinde mücadele edecek öğrencimize başarılar dileriz.’’ İfadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner