Vize Belediyesi, ilçenin sosyal yaşamına katkı sağlayacak önemli bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 100. Yıl Sosyal Tesisleri Projesi kapsamında yapılan çalışmalar hızla ilerliyor ve sona yaklaşılıyor. Belediye Başkanı Ercan Özalp, projenin detaylarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özalp, projenin ilçenin ihtiyaçları ve vatandaşların talepleri doğrultusunda şekillendirildiğini vurgulayarak, 100. Yıl Sosyal Tesisleri'nin Vize için büyük bir ihtiyaç olduğunu ifade etti. Tesiste toplamda 1000 metrekare kapalı alan ve 1000 metrekare açık alan üzerine inşa edilecek olan düğün salonunun, 1500 kişi kapasiteli olacağını belirtti.

Başkan Özalp, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Projemizi ilçemizin ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hazırlıyoruz. Vizemiz için büyük ihtiyaç halinde olan 100. Yıl Sosyal Tesisleri ile ilçemize 1000 m2 kapalı alan, 1000 m2 açık alan üzerinde 1500 kişi kapasiteli bir tesis yapımı gerçekleşecek.

ENGELLİ ÖĞRENCİLER BALIKÇI KENAN’DA DOYASIYA EĞLENDİ ENGELLİ ÖĞRENCİLER BALIKÇI KENAN’DA DOYASIYA EĞLENDİ

Yüzme havuzunun da yer alacağı tesisi düğün salonu olarak kiralayacak kişi hem kapalı alanı hem yazlık alanı kullanabilecek. Tesisler Belediyemiz tarafından işletilecek olup halkımızın hizmetine sunulacaktır. Vize Belediyesi 100.Yıl Sosyal Tesislerini en kısa sürede yapımını tamamlayıp halkımızın kullanımına sunacağız.’’ dedi.’’

Haber: H. Murat Taner