Zafer Partisi'nin Kıyıköy Belediye Başkan Adayı Kadir Ayan, kıymetli Kıyıköylülere seslenerek siyasete getirdikleri yenilikleri vurguladı. Genç yüzlerle çalıştıklarını ve daha fazlasını başarmak için emek verdiklerini belirten Ayan, tek başlarına halkla iç içe dolaşarak onlara projelerini anlattıklarını ve destek istediklerini ifade etti. Aldığı geri dönüşlerin cesaretlendirici olduğunu belirten Ayan, sandığa gidilmesi ve iradenin sahiplenilmesi gerektiğini vurguladı. Partilerinin sınırlı bir bütçeye sahip olduğunu ancak enerjilerinin yüksek olduğunu ve projelerini hayata geçirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Ayan, henüz başlangıç aşamasında olduklarını ve önlerinde uzun bir süreç olduğunu ancak hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını ifade etti. Ayrıca, içlerindeki ışığın geleceği aydınlatacağını, iyimser bir bakış açısıyla kurumuş dalları yeşertmenin ve güvenle birlikte başarıya ulaşmanın önemine değindi.

Başkan Adayı Ayan, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli Kıyıköylüler
Siyasete, yenilik getirdik! Genç yüzler çıkardık. Başardık daha fazlasını başarmak için emek veriyor çalışıyoruz. Tek başıma, tek başımıza dolaştık. Konuştum, konuştuk, anlattım anlattık istedim, söylediklerim ve yapacaklarım başlangıç dedim.
Aldığım cevaplar! Cesaretlisin, herkesin yapamayacağı şeyleri yaptın başarmak için çabalıyorsun.
Sandığa git, iradene sahip çık 5 yıl sonra 3, 5 kişi ile çıktığın bu yol sana 100’lerce insan getirecek emin ol diyenler oldu. 1+1 olarak ince eledik sık dokuduk.
Bütçemiz yok fonlanan bir parti değiliz. Aklımız, fikrimiz, düşüncelerimiz enerjimiz el verdikçe çalışacağız. Daha yeni başlıyoruz!
Günler geçecek, nice yıllar geçecek ne yapmak istediğimizi, neler yapacağımızı ve başaracağımızı göstereceğiz. İçimizde ki ışık geleceğimizi aydınlatacak. İyi niyetle bak kurumuş dalı yeşert ki çiçek açsın gelecek. Biz inandık sizde inanın güvenin birlikte başaralım”

Haber: Arzu Dursun Atay