Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli 1. Sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayı Cihan Alkan, seçim sürecinde doğrudan halkla temas kurarak Karakoç Köyü'nde önemli bir etkinliğe imza attı. Karakoç Köyü'nde düzenlenen iftar yemeği programına katılan Alkan, köy sakinleriyle bir araya gelerek önemli konuları ele aldı.

Program öncesinde yapılan açıklamada, Cihan Alkan ve beraberindeki heyetin, Karakoç Köyü sakinlerinin dualarına eşlik ederek oruçlarını açacakları belirtildi. Köy meydanında kurulan iftar sofrasında, Alkan ve köy sakinleri bir araya gelerek birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

İftarın ardından ise Cihan Alkan ve beraberindeki heyet, Karakoç Köyü'nün önemli bir simgesi olan kahvehaneleri ziyaret etti. Burada köy sakinleriyle daha yakından tanışma ve sohbet etme fırsatı bulan Alkan, köylülerin beklenti ve taleplerini dinledi. Kahvehane ziyaretlerinde köy sakinleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Alkan, büyüklerinden aldığı hayır dualarıyla seçim sürecine moral ve motivasyon kattı.

Başkan Genim’den Geçmiş Olsun Ziyareti Başkan Genim’den Geçmiş Olsun Ziyareti

Cihan Alkan, Karakoç Köyü ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada, köy sakinleriyle bir araya gelmenin kendisi için son derece anlamlı olduğunu belirtti. Alkan, "Bugün Kayalı'daydık. İçten sohbetlerin ve samimi gülüşlerin eşliğinde köy sakinleriyle bir araya geldik. Köy sakinlerinin dertlerini dinlemek, Kırklareli için çalışma azmimizi yeniden pekiştirdi. Ayırmadan, ayrıştırmadan geliyoruz! " şeklinde konuştu.

Haber: Arzu Dursun Atay