Ahmetbey Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Altıntaş, yaklaşan yerel seçimlere yönelik gerçekleştirdiği saha çalışmaları kapsamında beldede faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek onlarla bir araya geldi. Nazım Hüdaverdi ve Recep Sarıkaya'ya ait kahvehanelerde vatandaşlarla buluşan Altıntaş, esnafların ilgi ve samimiyeti karşısında memnuniyetini dile getirdi.

Esnafların sorunlarını dinleyen ve taleplerini not alan Altıntaş, beldede yaşayanların günlük hayatlarına dair konuları da konuşarak fikir alışverişinde bulundu. Esnaf ve vatandaşların sunduğu sıcak ev sahiplikleri ve ilgisi için teşekkür eden Altıntaş, Ahmetbey'in gelişimi ve refahı için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Altıntaş, yaptığı açıklamada, ‘’Bu akşam beldemizin kıymetli esnafları, Nazım Hüdaverdi ve Recep Sarıkaya'ya ait kahvehanelerde komşularımızla bir aradaydık. İlgi ve samimiyetleri sebebiyle komşularımıza, güzel ev sahiplikleri için esnaflarımıza teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay