Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Ramazan Bayramı'nın coşkusunu komşularıyla ve parti binasında Belde Başkanı, yönetim ve hemşehrileriyle bir araya gelerek paylaştı. Altıntaş, bayramlaşma vesilesiyle birlik ve beraberlik mesajları verdi ve "Hep beraber, nice Bayramlara" dileğinde bulundu.

Altıntaş'ın belediye binasında gerçekleşen bayramlaşma etkinliğinde komşularıyla bir araya gelerek bayramlarını kutladığı belirtildi. Hemşehrileriyle samimi bir ortamda bir araya gelen Altıntaş, bayram sevincini ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yaşadıklarını ifade etti.

Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı

Aynı zamanda, parti binasında da gerçekleşen bayramlaşma etkinliğinde Belde Başkanı, yönetim ve hemşehrileriyle bir araya gelen Altıntaş, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Parti binasındaki buluşmada da bayram sevinci doyasıya yaşandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay