Broadway’in en çok bilinen müzikallerinden biri olan ‘'Annie’', Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü sahnesinde izleyicilerle buluştu. Amerika, İngiltere, Avustralya başta olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarında binlerce kez sahnelenmiş ve büyük başarılara imza atmış bu başyapıt, Kırklareli'nde de büyük ilgi gördü.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü'nün 5/A sınıfı öğrencileri, 'Annie' müzikalinde sergiledikleri performansla izleyicilerin beğenisini kazandı. Öğrenciler, yetenekleri ve sahne performanslarıyla büyük alkış topladı.

Gösteriye katılımın yüksek olması, etkinliğin başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, gösteriyi izlemeye gelen tüm velilere ve izleyicilere teşekkürlerini sundu. Okul yönetimi, ‘’Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm velilerimize ve izleyicilerimize minnettarız.’’ diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Kocayayla'da binlerce Karadenizli buluştu, aynı anda horon oynadılar Kocayayla'da binlerce Karadenizli buluştu, aynı anda horon oynadılar

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay