Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri SendikaKırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, bayramın sevgi ve saygının hiç eksilmediği, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde geçmesini dilediği belirtildi. Arslan, üyelerin, milletin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerle kutladı.

Arslan ayrıca, bayramın sağlıklı ve mutlu günler getirmesi temennisinde bulunarak, tüm üyelere ve topluma sağlık ve huzur dolu bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu. Mesajında, birlik ve dayanışma ruhunun bayram boyunca güçlenerek devam etmesi gerektiğini vurgulayan Arslan, bu özel günlerin toplumun birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini temenni etti.

Arslan, yayımladığı mesajda, ‘’Sevgi ve saygının hiç eksilmediği; birlik, beraberlik ve dayanışma içinde, huzur dolu bayramlar geçirmemiz dileğiyle tüm üyelerimizin, milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

88 yaşında üretmeye devam ediyor 88 yaşında üretmeye devam ediyor

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay