Arslan Haberleri

Arslan haberleri ve güncel Arslan gelişmeleri, Arslan ile ilgili tüm video, Arslan fotoğrafları ve Arslan haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, emekçilere demokratik haklarını kullanmaları için seslendi.

Gündem

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası'nı kutladı.

Gündem

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, toplu iş sözleşmelerinin tarafsızlık ilkesine uygun yapılması gerektiğini...

Gündem

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Gündem

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü dolayısıyla sağlık çalışanlarını...

Gündem

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, açıklamalarda bulundu.

Gündem

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, yerel seçimlerin ardından açıklamalarda bulundu.

Gündem

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu

Gündem

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, Yaşlılar Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Gündem

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Derneği Başkanı Bahadır Arslan, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü kutladı.

Gündem

Kırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, Dünya Sosyal Hizmet Günü’nü kutladı.