Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri SendikaKırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, sendikal mücadelede kararlılık mesajı verdi. Yapmış olduğu açıklamada, yalana, baskıya, tehdide ve kanun tanımazlığa karşı mücadelelerinin süreceğini vurguladı. Arslan, "Karşımızda olanlarla değil, yanımızda duranlarla yürüyoruz" dedi.

Arslan açıklamasında, işçilerin haklarını savunmak için verdikleri mücadelenin önemine vurgu yaptı. Yalan vaatlerde bulunan, işçileri kandıran ve temsil etmeyen sendikalarla mücadelenin devam edeceğini belirten Arslan, işçilerin haklarını korumak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Ayrıca, sendikaların işçileri baskı ve tehdit ile zor duruma düşürdüğünü dile getiren Arslan, işçilere seslenerek, bu yapılarla yollarını ayırmaları gerektiğini söyledi. Arslan, birlik olmanın önemine vurgu yaparak, emekçilerin haklarını aramaya devam edeceklerini belirtti.

Arslan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Yalana, baskıya, tehdide, kanun tanımazlığa karşı mücadele etmeye devam edeceğiz! Karşımızda olanlarla değil yanımızda duranlarla yürüyoruz!

Daha kaç çalışan emekçiyi kandıracak, baskı korku ve yalanlar ile sendikacılık yapacak sadece üye peşinde koşup yetkiyi aldıktan sonra işçiye gözleriniz kör kulaklarınız sağır olacak?

Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı

Yalan vaatler veren sendikalarla mücadele etmekten bıkmayacağız. Emekçilere gidip, yalan konuşan kanunları hiçe sayan, işçiyi temsil etmeyen,  oturdukları her TİS masasında satış sözleşmelerine imza atıp emekçileri sefalete mahkum eden, baskı ile tehdit ile işçiye zulmeden bu yapılardan tüm işçiler en kısa zamanda yollarını ayırmalıdırlar.

Biz birlik olduğumuz müddetçe emekçinin hakkını aramaya devam edeceğiz. Yarınlarımız için, çocuklarımız için işçinin ve emekçinin yanındayız.

Türkiye'de iyi ki Türk-İş var.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner