Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Kent Konseyi'ne yeni başkan seçilen Av. Günalp Çakır'ı tebrik etti. Başkan Gerenli, Çakır'ın başkanlığı döneminde kent konseyinin farklı kesimleri bir araya getirecek, ayrıştırıcı olmayan ve herkesi kucaklayan politikalar üreteceğine dair güvenini dile getirdi.

Gerenli, yeni başkanın liderliğindeki Lüleburgaz Kent Konseyi'nin, kentte yaşayan herkesin ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkate alarak kapsayıcı ve bütünleştirici yaklaşımlar geliştireceğinden en ufak şüphe duymadığını belirtti. Başkan Gerenli, Çakır'ın ötekileştirmeyen bir anlayışa sahip olduğuna olan inancını vurgulayarak, kent konseyinin yeni döneminin başarılı ve verimli geçmesini temenni etti.

Gerenli, yaptığı açıklamada, ‘’Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanlığı’na seçilen Av. Günalp Çakır’ı tebrik ediyorum. Lüleburgaz Kent Konseyi’nin yeni döneminde farklı kesimleri bir araya getiren, ayrıştırıcı değil kapsayıcı ve bütünleştirici politikalar üreten, kimseyi ötekileştirmeyen bir anlayışa sahip olacağından en ufak bir şüphe duymuyorum.’’ ifadelerini kullandı.

88 yaşında üretmeye devam ediyor 88 yaşında üretmeye devam ediyor

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay