Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi

Öz Sağlık-İş Sendikası Kırklareli Şube Başkanı İbrahim Arı, beraberinde Şube Başkan Yardımcısı ve temsilcileriyle birlikte bayramın bereketini meslektaşlarıyla paylaşmak amacıyla Vize Devlet Hastanesi ve Vize 1 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonunu ziyaret etti.

Arı, ziyaretler sırasında, çalışanların bayramını kutlayarak meslektaşlarına moral verdi. Yaptığı açıklamada Arı, "Bayramlar birlikte güzel. Öz Sağlık-İş Sendikası Kırklareli Şube Başkanlığı olarak Şube Başkan yardımcımız ve temsilcilerimiz ile birlikte Bayramlaşma programımız kapsamında Vize Devlet Hastanesi ve Vize 1 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonunu ziyaret ederek mesaide olan çalışma arkadaşlarımızın bayramlarını kutladık. Hep birlikte nice güzel bayramlara…" şeklinde konuştu.

Ziyaret edilen sağlık çalışanları, bu sıcak yaklaşımdan memnuniyetlerini dile getirirken, sendikanın bu tür etkinliklerle çalışanlarına moral vermesi takdirle karşılandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay