Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri SendikaKırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, sağlık işçilerine yönelik yaptığı açıklamada, birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Arslan, taşeron sistemini değiştirmeyi ve hatalı iş kollarını düzelterek 17 nolu sağlık ve sosyal hizmetler iş koluna geçişi, birlikte verilen mücadelenin başarısı olarak gösterdi.

Arslan, "Birlikte mücadele edersek, yine biz kazanacağız! Taşeron sistemi birlikte mücadele ile değiştirdik. Hatalı iş kollarımızı birlikte mücadele ile düzelttirip 17 nolu sağlık ve sosyal hizmetler iş koluna geçmeyi başardık. Şimdi, birlikte mücadele ile sağlık işçisine kadroya geçtiği günden beri tek kazanım sağlayamayan malum sendikadan kurtulmayı başaracağız," dedi.

88 yaşında üretmeye devam ediyor 88 yaşında üretmeye devam ediyor

Sağlık işçilerini e-devlet üzerinden mevcut sendikalarından istifa etmeye ve dayanışma dilekçelerini kurumlarının evrak kayıt birimine vermeye çağıran Arslan, "Artık beklemeyin, korkmayın. E-devlete girin, malum sendikadan istifa edin, dayanışma dilekçenizi kurumunuzun evrak kayıt birimine verin ve bu mücadeleyi büyütün. Birleşe birleşe kazanacağız!" ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay