Başkan Bulut, Aşure Dağıtım Etkinliğine Katıldı Başkan Bulut, Aşure Dağıtım Etkinliğine Katıldı

Kırklareli Belediye Meclisi, yeni döneme adım attı. Mahalli idareler seçimi sonrası gerçekleştirilen ilk toplantı, Belediye Başkanı Derya Bulut yönetiminde bugün saat 14:00'da belediye meclis toplantı salonunda yapıldı.

Başkan Bulut, yeni dönemin Kırklareli'ne ve Kırklareli halkına hayırlı olmasını dileyerek, tüm meclis üyelerine çalışmalarda başarılar temennisinde bulundu. Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantıda, komisyon ve encümen üyeliklerinin belirlenmesine yönelik seçimler yapıldı. Bu seçimler, belediyenin önemli karar alma organlarının oluşumunda önemli bir adımı temsil etti.

Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kırklareli Belediye Meclisi'nin, mahalli idareler seçimi sonrası ilk toplantısı, Belediye Başkanımız Derya Bulut başkanlığında, bugün (13 Nisan Cumartesi) saat 14:00'da, belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Başkan Bulut, yeni dönemin Kırklareli'ne ve Kırklareli halkına hayırlı olmasını dileyerek, tüm meclis üyelerine çalışmalarda başarılar diledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, komisyon ve encümen üyeliklerinin seçimleri yapıldı.’’ İfadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner