Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, bugün Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü'nde gerçekleşen YKS öncesinde duygusal bir mesaj paylaştı. Kendisi için önemli ve özel bir gün olduğunu belirten Başkan Bulut, sabahın erken saatlerinde heyecanlı bir şekilde uyanarak bu önemli güne hazırlandığını ifade etti.

Başkan Bulut, özellikle sevgili üniversite adaylarına başarılar dileyerek onların heyecanını paylaşmak için Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü'ne gittiğini belirtti. Ancak sadece öğrencilerin değil, aynı zamanda üniversite hedefleyen evlatlarının yanı sıra değerli ebeveynlerin ve öğretmenlerin de heyecanlı olduğunu vurguladı.

Başkan Bulut, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bugün ve yarın, bir eğitimci olarak benim için de çok önemli ve özel bir gün. Bu yüzden sabah, içim kıpır kıpır uyandım. YKS öncesi, sevgili üniversite adaylarına başarılar dilemek ve onların heyecanlarını paylaşmak için Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü’ne gittim. Yalnızca öğrenciler mi? En az üniversite hedefleyen evlatlarımız kadar, değerli ebeveynleri ve büyük bir özveriyle her daim yanlarında olan sevgili öğretmenleri de heyecanlıydılar. Umarım tüm çocuklarımızın gelecekleri, arzu ettikleri gibi olur. Hepsine gönülden başarılar diliyor, gözlerinden öpüyorum.”

Tüm çocukların arzu ettikleri geleceklere kavuşmalarını dileyen Başkan Bulut, onlara gönülden başarılar dilediğini ve gözlerinden öptüğünü ifade etti. Bu duygusal mesajıyla Başkan Bulut, öğrencilere ve onların destekçilerine moral vermek ve başarılar dileyerek önemli bir destek sunmuş oldu.

Bursa'nın manevi mekânı yeni binasına kavuşuyor Bursa'nın manevi mekânı yeni binasına kavuşuyor

 Haber: Arzu Dursun Atay

Editör: Arzu Dursun Atay