Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında ilçede bulunan yaşlı vatandaşları ziyaret etti. Yaşlıların önemini vurgulayan Başkan Gün, onların tecrübelerinden faydalanmanın ve saygı göstermenin önemine dikkat çekti. Yaşlıların hayatın her aşamasında rehberlik ettiğini belirten Başkan Gün, onların bilgeliklerinden, deneyimlerinden ve yaşam tecrübelerinden faydalanmanın önemini vurguladı.

Ülkü Ocakları’ndan Karakeçilli'ye Teşekkür Plaketi Ülkü Ocakları’ndan Karakeçilli'ye Teşekkür Plaketi

Başkan Gün, ziyaretlerin ardından yaşlıların ellerini öperek sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diledi. Yaşlılara Saygı Haftası'nın anlam ve önemine değinen Başkan Gün, toplumda yaşlılara daha fazla değer verilmesi gerektiğini vurguladı ve yaşlı vatandaşların hak ettikleri saygıyı görmesi gerektiğini belirtti. Başkan Gün, yaptığı açıklamada, "Küçüğüne merhamet etmeyen, büyüğüne saygı göstermeyen bizden değildir.’

Hayatımızın her anında bizlere rehber olan, başımızın tacı, kıymetli asırlık çınarlarımızın ellerinden öpüyor, sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay