Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Ercan Yılmaz'ı ziyaret etti. Yılmaz, Kırklareli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevliyken geçirdiği iş kazası sonucu hastanede tedavi altına alınmıştı.

Başkan Bulut, Ercan Yılmaz'ın yanına giderek durumu hakkında bilgi aldı. Ziyarete, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Ayhan Tosunoğlu da katıldı. Başkan Bulut, doktorlardan ve hastane yönetiminden Yılmaz'ın sağlık durumu hakkında detaylı bilgi aldı.

G M Z P Do Y W0 A A4 W1Q

Trakya’da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı Trakya’da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Ziyaretin ardından Başkan Bulut, yaptığı açıklamada,  “Geçirmiş olduğu iş kazası sebebiyle, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisine devam edilen, Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde görevli çalışma arkadaşım Ercan Yılmaz’ı ziyaret ettim. Doktorlarımızdan ve Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ayhan Tosunoğlu’ndan bilgi aldık. Ercan kardeşimizin durumunu en ince ayrıntısına kadar, dikkatle ve titizlikle takip ediyoruz. Kendisine bir kez daha acil şifalar diliyorum.” ifadelerine yer verdi

Haber: Arzu Dursun Atay