Vize Anadolu İmam Hatip Lisesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nü anlamlı bir şekilde kutladı. Bu özel günde, okulun panoları öğrenciler tarafından özenle hazırlandı ve okulun çok amaçlı salonunda özel bir program gerçekleştirildi.

Öğrencilerin emeğiyle hazırlanan panolar, tarihi olayı ve kahramanları anlatan görsellerle donatıldı. Böylece Çanakkale Zaferi'nin önemi ve şehitlerin anısına olan saygı okulda hissedildi. Ardından, okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen programda, öğrenciler ve öğretmenler bir araya geldi. Programda, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün önemi vurgulandı ve tüm şehitler ile gaziler rahmet ve minnetle anıldı.

Vize Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuzun panoları öğrencilerimiz tarafından düzenlendi. Okulumuzun çok amaçlı salonunda okul programımızı gerçekleştirdik. Tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Rahmet ve Minnetle anıyoruz. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner