AK Parti Kırklareli Koordinatör Vekili Şaban Çopuroğlu, Kırklareli'ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek İl ve Merkez İlçe Teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi. Çopuroğlu, partinin Kırklareli'deki çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunurken, teşkilat üyeleriyle yakın temaslar kurdu.

Ardından, Çopuroğlu, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’u da makamında ziyaret ederek tebrik etti. Ziyaret sırasında, belediye başkanıyla Kırklareli'nin geleceği ve belediyenin hizmetleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: Biz hala Türkiye'yi yöneten partiyiz İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: Biz hala Türkiye'yi yöneten partiyiz

G L3Rs Z4 Wg A A A5 F J

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, gerçekleştirilen ziyaretin yerel seçim sürecinde elde edilen başarıyı kutlamak amacıyla olduğunu ifade etti. Dağtaş, Çopuroğlu'nun ziyaretinin, parti içi birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğini ve Kırklareli'nin daha ileriye gitmesi için yapılan çalışmalara destek verdiğini vurguladı.

İl Başkanı Dağtaş, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kırklareli Koordinatör Vekilimiz Sn. Şaban Çopuroğlu seçimde kazandığımız başarı için teşekkür ziyaretinde bulundular. Başlasın Kırklareli Yüzyılı!”

Haber: H. Murat Taner