AK Parti Demirköy İlçe Başkanı Erdoğan Koca, Demirköy halkına müjdeyi verdi. Koca, projelerini açıkladıktan sonra vatandaşların büyük ilgisini çeken Cumhuriyet Meydanı'nda ücretsiz kablosuz internet hizmetinin erkene alındığını duyurdu.

Koca, yaptığı açıklamada, “Çok kıymetli Demirköylü Hemşehrilerim, Projelerimizi açıkladıktan sonra projelerimizin tamamı hemşehrilerimizden büyük teveccüh gördü. İkinci dönemimizde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz Cumhuriyet meydanı ücretsiz kablosuz internet projemize vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine projemizi erkene aldık.

Demirköylü hemşehrilerimiz artık Demirköy Belediyesi olarak sağladığımız hizmetle cumhuriyet meydanımızda tamamen ücretsiz bir şekilde kablosuz internet erişimine sahip olmuştur. Demirköyümüze hayırlı uğurlu olsun.”

Bu hizmet, Demirköy halkının teknolojik altyapıya erişimini kolaylaştırarak iletişim ve bilgiye erişimde daha geniş imkanlar sunmayı amaçlıyor. Cumhuriyet Meydanı'nda sağlanan ücretsiz kablosuz internet hizmeti, vatandaşların modern yaşamın gereksinimlerine daha etkin bir şekilde yanıt verebilmesine olanak sağlayacak.

Haber: H. Murat Taner