Lüleburgaz’da faaliyet gösteren Biz Bize Yeteriz Birlik Beraberlik ve İnsani Yardımlaşma Derneği, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma ilkeleri doğrultusunda önemli bir adım attı. Dernek, aş evlerine yemek almaya gelen vatandaşların yüksek sıcaklardan etkilenmemesi ve gıda maddelerinin zarar görmemesi için devletin öncülüğünde halkın mutfağına klima kazandırdı ve montajını gerçekleştirdi.

Bu anlamlı adım, Biz Bize Yeteriz Derneği'nin toplumun ihtiyaçlarına duyarlılığını ve yardımseverliğini bir kez daha ortaya koydu. Klima montajının tamamlanmasıyla birlikte, aş evlerine gelen vatandaşlar daha konforlu bir ortamda yemeklerini alabilecekler. Bu da hem vatandaşların rahatını sağlayacak hem de gıda maddelerinin daha uzun süre taze kalmasını mümkün kılacak.

Dernek tarafından yapılan açıklamada, ‘’Aş evimize yemek almaya gelen kıymetli vatandaşlarımızın bu yüksek sıcaklardan etkilenmemesi, gıda maddelerimizin zarar görmemesi adına Biz Bize Yeteriz ailesi olarak devletimizin öncülüğünde halkın mutfağına klima kazandırmış ve montajını yaptırmış bulunmaktayız. Onurluyuz, gururluyuz. Emeği geçen tüm yetkililerimize teşekkür ediyoruz.’’ ifadelerine yer verildi.

Alt yapı çalışmalarında 2.yüzyıla ait kitâbe bulundu Alt yapı çalışmalarında 2.yüzyıla ait kitâbe bulundu

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner