Başkan Bulut, Aşure Dağıtım Etkinliğine Katıldı Başkan Bulut, Aşure Dağıtım Etkinliğine Katıldı

Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Kırklareli İl Emniyet Müdürü Sinan ÇAMUROĞLU ve değerli emniyet personelini ziyaret ederek kutlama gerçekleştirdi. Dernek üyeleri, bu özel günü tebrik etmek ve takdirlerini iletmek amacıyla emniyet güçlerini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında dernek temsilcileri, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun önemini vurgulayarak emniyet mensuplarına teşekkürlerini iletti. Emniyet güçlerinin üstlendiği önemli görevleri takdirle karşılayan dernek üyeleri, güvenlik güçlerinin toplumda sağladığı huzur ve güven ortamının önemini bir kez daha hatırlattılar.

Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına yapılan konuşmalarda, emniyet personeline görevlerinde üstün başarılar dileyerek teşekkürler ifade edildi. Dernek üyeleri, emniyet güçlerinin fedakarca yürüttüğü çalışmaların toplum için ne kadar değerli olduğunu vurgulayarak, güvenlik güçlerinin yanlarında olduklarını belirttiler.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay