Zafer Partisi'nin Kıyıköy Belediye Başkan adayı Kadir Ayan, mahalli idareler seçimlerinde yaşanan süreci değerlendirdi. Ayan, seçim kampanyası boyunca yoğun bir çaba sarf ettiklerini ve Kıyıköy halkına ulaşmaya çalıştıklarını ifade etti. Sonuçların istedikleri gibi olmadığını ancak başı dik bir şekilde süreci tamamladıklarını dile getiren Ayan, bu deneyimin kendisi için heyecanlı, duygusal ve zorlu bir dönem olduğunu belirtti.

İlçe Teşkilatı, Başkan Yayla’yı Ziyaret Etti İlçe Teşkilatı, Başkan Yayla’yı Ziyaret Etti

Seçim sürecinde Kıyıköy'ün sokaklarında gezip dolaşarak insanlarla birebir iletişim kuran Ayan, gençlerle, büyüklerle ve beldedeki herkesle bir araya geldiklerini ve onların sorunlarını dinlediklerini vurguladı. Ayrıca, Zafer Partisi'nin Kıyıköy'e getirdiği farkındalığı artırmak için çabaladıklarını ve birçok kişinin kalbine dokunmayı başardıklarını belirtti.

 Ayan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  “Kıymetli Kıyıköylüler;
Hayatımın en heyecanlı, en unutulmaz, en duygusal, en zor dönemini geçirdim. Sonucu zafer ile taçlandıramasak da bu süreci başımız dik alnımız açık olarak bitirdik.
Kıyıköy’de gerçekleşen seçim kampanyamızı kendi açımızdan yoğun bir şekilde tamamladık.
Gelecek için, gençlik için tarihi bir mücadele vererek elimizden geleni yaptık.
Farkındalık yarattık birçok kişinin dokunmadığı dokunamadığı kalplere dokunduk gönüllere girdik beldemizdeki insanlara kendimizi anlattık.
Bu süreçte başarılı olmak için çabaladık emek verdik.
Doğduğumuz beldenin sokaklarında yaşadık, koştuk, eğlendik, büyüdük.
Seçim maratonunda güzel memleketimizin insanlarını tanıdık. Gençleri kardeş bildik büyüklerimizi abi abla dost edindik.
2021 yılında kurulan Zafer Partisi’ni 2023 yılında beldemize getirdik. Yıldırma politikalarına rağmen ayakta kalmayı başardık. Aktif rol alabilmek için çabaladık. Her şeye rağmen beldemizde yerel seçimlere hazırlandık bu süreçte Zafer Partisi olarak Kıyıköy’de Başkanlık oyumuz 27 Belediye Başkanlık Meclis Üyeliği oyumuz 52 Vize İl Genel Meclis Üyeliğimiz 115 olmuştur.
9 geçersiz oyumuz bulunuyor.
Beldemizdeki gençliğe umut olduk.
Bu süreç bizim için bir son değil yeni başlangıçların adımıdır.
Daha yeni başlıyoruz!
Bize atılan 27 oyun 57 meclis oyunun 115 Vize İl Genel Meclis oyunun sesi olacağıma söz veriyorum. Beldemizde yapılan her icraatın, çakılan her çivinin iyi kötü sözlü, yazılı, videolu denetçisi olacağım.
Beldemizde bizi destekleyen tüm dava arkadaşlarıma, abilerime, ablalarıma, kardeşlerime tek tek teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin.
Allah ömür verirse 5 yıl sonra seçimin en aktif adayı olarak tekrar çalışmalarımıza yön vereceğiz.”

Haber: Hacı Murat Taner