BAL-GÖÇ Haberleri

BAL-GÖÇ haberleri ve güncel BAL-GÖÇ gelişmeleri, BAL-GÖÇ ile ilgili tüm video, BAL-GÖÇ fotoğrafları ve BAL-GÖÇ haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Kırcaali Belediye Başkanı Erol Mümün ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Gündem

Müzisyen Faruk Yılmaz, BAL-TÜRK Başkanı Erol Ateş ile birlikte Bal-Göç Trakya Lüleburgaz yönetimini ziyaret etti.

Gündem

BAL-GÖÇ Trakya Lüleburgaz Başkanı Veli Öner liderliğinde gerçekleştirilen toplantıda, önümüzdeki döneme dair faaliyetler ve etkinlikler planlandı.

Gündem

BAL-GÖÇ Trakya Lüleburgaz, Bulgaristan’da yapılacak olan Erken Genel Seçimler hakkında düzenlenen toplantıya katıldı.

Gündem

BAL-GÖÇ Trakya Başkanı Veli Öner, Lüleburgaz Belediyesi'nin düzenlediği 33. Uluslararası Çocuk Şenliği'nde Bulgaristan'dan gelen çocuklarla buluştu.

Gündem

BAL-GÖÇ Trakya Lüleburgaz Dernek Başkanı Veli Öner, Bulgaristan'daki erken genel seçimler için vatandaşları sandığa gitmeye çağırdı.

Gündem

BAL-GÖÇ Trakya Derneği Başkan temsilcilerinin de katılımıyla Bulgaristan Komuniga Köyü'nde düzenlenen Arefe günü etkinliği büyük coşkuyla kutlandı.

Gündem

Balkan Yarımadası Göçmenleri Derneği, Kırklareli'nde düzenlediği iftar programında Bulgaristan'dan gelen misafirlerle bir araya geldi.

Siyaset

BAL-GÖÇ Trakya Lüleburgaz, MHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İbrahim Yılmazer ve beraberindeki parti yöneticilerini ağırladı.