Balkan Yarımadası Göçmenleri (BAL-GÖÇ) Trakya Lüleburgaz Dernek Başkanı Veli Öner, Bulgaristan'da 9 Haziran Pazar günü yapılacak olan erken genel seçimler ve Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesi bir çağrıda bulundu.

Öner, yaptığı açıklamada, ülkede yaşanan siyasi krizin sona ermesi ve partileri Hak ve Özgürlükler Hareketi'nin iktidara gelmesi için vatandaşların oy kullanması gerektiğini belirtti. Dernek yönetimi ve kadın kollarıyla birlikte çalışmalara başladıklarını ifade eden Öner, Bulgaristan'da yaşayan soydaşlarının en iyi şekilde desteklenmesi ve partilerinin iktidar olabilmesi için çifte vatandaşları sandığa davet etti.

Başkan Öner, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Değerli hemşerilerim. Bulgaristan Erken Genel Seçimleri ve Avrupa Parlamentosu seçimleri 9 Haziran Pazar 2024 tarihinde yapılacaktır.

Ülkede yaşanan siyasi krizin bitmesi için, partimiz Hak ve Özgürlükler Hareketi’nin başarılı olması ve iktidar olması için oyumuzu kullanalım.

BAL -GÖÇ Trakya Dernek yönetim kurulu üyelerimiz ve kadın kollarımız ile beraber çalışmaya başladık.

Bulgaristan’da yaşayan soydaşlarımızı en iyi şekilde desteklemek için ve Partimizi iktidar yapabilmek için Ülkemizde yaşayan çifte vatandaşlarımızı sandığa davet ediyoruz.

Özkan’dan Başkan Arı’ya Tebrik Ziyareti Özkan’dan Başkan Arı’ya Tebrik Ziyareti

Şimdi iktidar olma zamanı.’’

Haber: H. Murat Taner